Fiber to the home (FTTH) - Optika do vašeg stana / kuće!

Novosti

Lažna nagradna igra

Obaveštavamo naše korisnike da se internetom širi lažna nagradna igra, u kojoj Exe Net nagrađuje mobilnim telefonom, onog ko popuni anketu. Molimo sve korisnike da ne ostavljaju svoje podatke na ovoj ili sličnim stranicama, a naročito da ne unose podatke sa svojih platnih kartica.

Detaljnije »

Kurir TV – Novi kanal

Sasvim nova televizija na medijskom nebu, Kurir TV, objedinjuje dobro poznati sadržaj na koji su navikli čitaoci dnevnih novina i portala istog imena. Kurir TV predstavlja pravi izbor za sve koji vole originalne domaće emisije informativnog i zabavnog karaktera. Fokus Kurir televizije je na zabavnom i informativnom programu, koji je u vlastitoj produkciji, dok su

Detaljnije »

Dostupan HBO i Cinemax paket kanala!

Obaveštavamo korisnike da se od 01.05.2020. mogu pretplatiti na paket koji uključuje sve HBO i Cinemax kanale u HD rezoluciji. Paket sledećih kanala, možete pratiti po ceni od 699 dinara mesečno: Za sva ostala pitanja, odgovore možete dobiti pozivom call centra na broj 018/415-5555 ili 018/323-0000, kao i putem kontakt forme.

Detaljnije »

Prodaja televizora na rate

Od danas, svi korisnici Exe Net-a koji potpišu novi ugovor,  imaju mogućnost kupovine televizora na 24 rate. Trenutno dostupni televizori: Za sva ostala pitanja, odgovore možete dobiti pozivom call centra na broj 018/415-5555, kao i putem kontakt forme.

Detaljnije »

Radno vreme za vreme vanrednog stanja od 23.03.2020.

Usled trenutne situacije, Exe Net poslovnica će od 23. marta, raditi sa izmenjenim radnim vremenom: Radnim danima: 08h – 16h Dok će svi naši korisnici i dalje moći da sve željene informacije u vezi sa našim uslugama dobiju putem našeg sajta, pozivom call centra na broj 018/415-5555, kao i putem kontakt forme.

Detaljnije »

Radno vreme za vreme vanrednog stanja

Usled trenutne situacije, Exe Net poslovnica će od 17. marta, raditi sa izmenjenim radnim vremenom: Radnim danima: 08h – 19h Subotom: 09h – 17h Dok će svi naši korisnici i dalje moći da sve željene informacije u vezi sa našim uslugama dobiju putem našeg sajta, pozivom call centra na broj 018/415-5555, kao i putem kontakt

Detaljnije »

Arena Esport – Novi kanal na Exe Net TV

Super vest za gejmere! Globalni trend praćenja gejming kulture i elektronskih sportova stigao je i na Exe Net! Novinu u ponudi predstavlja Arena Esport – kanal koji korisnicima nudi e-sport sadržaj čime će posebno biti oduševljena gejmerska populacija. Sada se na jednom mestu nalaze sve legende gejminga, kao i prenosi uživo „Dreamhack“ i ESL turnira.

Detaljnije »