Fiber to the home (FTTH) - Optika do vašeg stana / kuće!

Novosti

Dostupan HBO i Cinemax paket kanala!

Obaveštavamo korisnike da se od 01.05.2020. mogu pretplatiti na paket koji uključuje sve HBO i Cinemax kanale u HD rezoluciji. Paket sledećih kanala, možete pratiti po ceni od 699 dinara mesečno: Za sva ostala pitanja, odgovore možete dobiti pozivom call centra na broj 018/415-5555 ili 018/323-0000, kao i putem kontakt forme.

Detaljnije »

Prodaja televizora na rate

Od danas, svi korisnici Exe Net-a koji potpišu novi ugovor,  imaju mogućnost kupovine televizora na 24 rate. Trenutno dostupni televizori: Za sva ostala pitanja, odgovore možete dobiti pozivom call centra na broj 018/415-5555, kao i putem kontakt forme.

Detaljnije »

Radno vreme za vreme vanrednog stanja od 23.03.2020.

Usled trenutne situacije, Exe Net poslovnica će od 23. marta, raditi sa izmenjenim radnim vremenom: Radnim danima: 08h – 16h Dok će svi naši korisnici i dalje moći da sve željene informacije u vezi sa našim uslugama dobiju putem našeg sajta, pozivom call centra na broj 018/415-5555, kao i putem kontakt forme.

Detaljnije »

Radno vreme za vreme vanrednog stanja

Usled trenutne situacije, Exe Net poslovnica će od 17. marta, raditi sa izmenjenim radnim vremenom: Radnim danima: 08h – 19h Subotom: 09h – 17h Dok će svi naši korisnici i dalje moći da sve željene informacije u vezi sa našim uslugama dobiju putem našeg sajta, pozivom call centra na broj 018/415-5555, kao i putem kontakt

Detaljnije »

Arena Esport – Novi kanal na Exe Net TV

Super vest za gejmere! Globalni trend praćenja gejming kulture i elektronskih sportova stigao je i na Exe Net! Novinu u ponudi predstavlja Arena Esport – kanal koji korisnicima nudi e-sport sadržaj čime će posebno biti oduševljena gejmerska populacija. Sada se na jednom mestu nalaze sve legende gejminga, kao i prenosi uživo „Dreamhack“ i ESL turnira.

Detaljnije »

Telefonski saobraćaj mobilna telefonija – obaveštenje

Dragi korisnici, Obaveštavamo vas da će od 01. februara 2020. godine privatnim i poslovnim korisnicima fiksne telefonije cena poziva iz fiksne mreže ka mobilnim mrežama iznositi 10 dinara po minutu sa uključenim PDV-om. Za sve dodatne informacije pozovite naš kontakt centar na 018/323-0000 ili 018/41-55-555 ili nas kontaktirajte putem kontakt stranice. Vaš Exe Net!

Detaljnije »

Toxic TV – novi kanal na Exe Net TV

Super vest za sve ljubitelje moderne muzike! Za sve one koji vole da slušaju muziku putem televizijskih kanala, Exe Net je pripremio novitet koji će obradovati pre svega ljubitelje popularnih hitova koji se mogu čuti na svakom koraku. Toxic TV je muzičko-zabavni kanal na kojem se emituje najaktuelnija muzika sa ovih prostora u vidu hitova

Detaljnije »

ZVEZDA TV – Novi kanal na Exe Net TV

Super vest za sve Zvezdine fanove! Uzbudljiva fudbalska sezona uveliko je u toku i Exe net je upravo zato odlučio da obraduje ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu. Pored kanala TV Partizan, u Exe Net televizijskoj ponudi sada se nalazi novi kanal – Zvezda TV, koji gledaocima nudi mogućnost svakodnevnog praćenja zanimljivosti i dešavanja vezanih

Detaljnije »