Fiber to the home (FTTH) - Optika do vašeg stana / kuće!

Novosti

Super nova usluga – Uključenje na reč

Dragi korisnici, Ukoliko su vam zbog neizmirenih obaveza naše usluge isključene, sada vam nudimo mogućnost uključenja bez čekanja na evidentiranje uplate putem usluge „Uključenje na reč“. Samo jednim pozivom kontakt centra na broj 19911 i odabirom opcije broj 4, nakon čega ćete uneti šifru korisnika (šifra korisnika se nalazi na računu), moći ćete odmah da

Detaljnije »

Moja Supernova: Obaveštenje za korisnike

Dragi korisnici, Exe Net d.o.o. je postao sastavni deo kablovskog operatora ” Moja Supernova” d.o.o. Beograd. Korisnici nastavljaju sa korišćenjem usluga televizije, interneta i telefonije kao i do sada. Paketi su nepromenjeni. Vaša Moja Supernova

Detaljnije »

Prodaja LapTopova na rate

Od danas, svi korisnici Exe Net-a koji potpišu novi ugovor,  imaju mogućnost kupovine LapTop-a na 24 rate. Trenutno dostupan laptop: Za sva ostala pitanja, odgovore možete dobiti pozivom call centra na broj 018/415-5555, kao i putem kontakt forme.

Detaljnije »

Obaveštenje za korisnike

Dragi korisnici, Obaveštavamo vas da, od 01. decembra 2020. godine, kablovski operator „EXE NET“ d.o.o. Niš postaje sastavni deo kablovskog operatora „Moja Supernova“ d.o.o. Beograd. Od tog trenutka, korisnici pomenutog operatora nastaviće sa korišćenjem usluga televizije, interneta i telefonije u okviru kablovskog operatora „Moja Supernova“ d.o.o. Beograd, koji na tržištu posluje u okviru brenda „Supernova“.

Detaljnije »

Lažna nagradna igra

Obaveštavamo naše korisnike da se internetom širi lažna nagradna igra, u kojoj Exe Net nagrađuje mobilnim telefonom, onog ko popuni anketu. Molimo sve korisnike da ne ostavljaju svoje podatke na ovoj ili sličnim stranicama, a naročito da ne unose podatke sa svojih platnih kartica.

Detaljnije »

Kurir TV – Novi kanal

Sasvim nova televizija na medijskom nebu, Kurir TV, objedinjuje dobro poznati sadržaj na koji su navikli čitaoci dnevnih novina i portala istog imena. Kurir TV predstavlja pravi izbor za sve koji vole originalne domaće emisije informativnog i zabavnog karaktera. Fokus Kurir televizije je na zabavnom i informativnom programu, koji je u vlastitoj produkciji, dok su

Detaljnije »

Dostupan HBO i Cinemax paket kanala!

Obaveštavamo korisnike da se od 01.05.2020. mogu pretplatiti na paket koji uključuje sve HBO i Cinemax kanale u HD rezoluciji. Paket sledećih kanala, možete pratiti po ceni od 699 dinara mesečno: Za sva ostala pitanja, odgovore možete dobiti pozivom call centra na broj 018/415-5555 ili 018/323-0000, kao i putem kontakt forme.

Detaljnije »

Prodaja televizora na rate

Od danas, svi korisnici Exe Net-a koji potpišu novi ugovor,  imaju mogućnost kupovine televizora na 24 rate. Trenutno dostupni televizori: Za sva ostala pitanja, odgovore možete dobiti pozivom call centra na broj 018/415-5555, kao i putem kontakt forme.

Detaljnije »