Fiber to the home (FTTH) - Optika do vašeg stana / kuće!

Optika

Optičko kablovska infrastruktura

Ako u Vašoj ulici ili zgradi već postoji naša Optičko Kablovska infrastruktura, i pri tome postoje tehničke mogućnosti, možemo Vas u relativno kratkom vremenskom periodu priključiti na našu mrežu. Potrebno je samo odabrati željeni paket i popuniti osnovne podatke na ovoj stranici: https://www.exe-net.net/paketi/

Naravno da je moguće da postanete naš korisnik. Naš optički kabl nema bakar u sebi te neće remetiti ostale provajdere koji za distribuciju televizije koriste koaksijalne kablove.

Preporuka je da zbog ukupne krajnje cene koju bi ste plaćali nama za internet i svom kablovskom operatoru za televiziju, odaberete neki od naših DUO paketa sa Digitalnom kablovskom televizijom.

Navigacija

KORISNI SAVETI

Upotrebu Interneta, nažalost, prati i njegova zloupotreba.

Morate voditi računa o zaštiti računara jer se možete susresti sa virusima, crvima, trojancima ili tempiranim bombama. Svi ovi programi imaju štetno dejstvo a do Vas mogu doći putem e-maila u sklopu fajla pridodatog poruci ili download-om sa nekog nepouzdanog web sajta.

Posledice mogu biti veoma ozbiljne, kao što su pad Vašeg operativnog sistema, trajni gubitak podataka, kao i krađa Vaše lozinke za pristup Internetu što prouzrokuje krađu Vašeg Internet vremena odnosno protoka.

Da biste sprečili da postanete žrtva jedne ovakve situacije, savetujemo Vam sledeće:

  • Obavezno promenite Vašu lozinku pri prvom konektovanju na Internet.
  • Čuvajte Vašu lozinku kao tajnu.
  • Obavezno koristite Antivirusni program za zaštitu i redovno ga ažurirajte.
  • Obavezno koristite neku od firewall aplikacija