Fiber to the home (FTTH) - Optika do vašeg stana / kuće!

Iptv

IP TELEVIZIJA (IPTV) – DIGITALNA TELEVIZIJA PREKO INTERNETA I WIRELESS MREŽE – ODLIČAN KVALITET SLIKE I ZVUKA

Mix Paketi: Najbrži Wireless Internet + Televizija (preko 150 kanala)

Svim korisnicima na wireless mreži Exe Net je omogućio gledanje IP Televizije sa preko 150 kanala po simboličnoj ceni od 800,00 dinara.

Digitalna IP Televizija (IPTV)

IPTV Exe Neta vam omogućava pristup najgledanijim domaćim i stranim kanalima sa odličnim kvalitetom slike. Za gledanje kanala od nas dobijate na korišćenje set top box koji se preko HDMI kabla povezuje na televizor. Za starije tipove televizora omogućili smo i klasičan činč video priključak. Lista kanala se sama ažurira i nije potrebno dodatno pretraživanje kanala jer je sve automatizovano.

Korisnički interfejs

Upravljanje svim opcijama Exe Net IPTV usluge se obavlja preko interaktivnog korisničkog interfejsa, uz pomoć daljinskog upravljača.

Roditeljska zaštita kanala za odrasle

Sistem roditeljske zaštite pomaže u zaštiti vaše dece od gledanja neželjenih kanala. Kanali za odrasle imaju automatski uključenu zaštitu.

AKTUELNI WIRELESS INTERNET PAKETI SA IP TELEVIZIJOM

NAZIV PAKETA BRZINA DOZVOLJENI PROTOK UGOVOR 24 MESECI UGOVOR 12 MESECI
Turbo Flat
Home 6M + IPTV
6M/1M Neograničen 1.790 din 1.940 din
Turbo Flat
Home 8M + IPTV
8M/2M Neograničen 1.990 din 2.180 din
Turbo Flat
Home 14M-A + IPTV
14M/2M Neograničen 2.290 din  /
Turbo Flat
Home 14M + IPTV
14M/4M Neograničen 2.590 din 2.740 din
Turbo Flat
Home 20M + IPTV
20M/5M Neograničen 3.290 din 3.500 din
Priključak (setup) jednokratno / 0 din 5.500 din

Svaki dodatni Set Top Box za dodatni televizor naplaćuje se 480din mesečno.
Bilo da ste postojeći wireless korisnik ili novi lako se možete prijaviti preko sledeće forme:


Više informacija o korišćenju samog uređaja kao i info kako povezati IPTV uređaj sa vašim televizorom, pročitajte u nastavku.

IPTV SET-TOP BOX MAG 250

MAG 250

Set-top box MAG-250 je multimedijalni uređaj poslednje generacije najviših tehnoloških dostignuća koji pored svoje višenamenske funkcionalnosti  korišćenja širokopojasnog pristupa globalnoj mreži, obezbedjuje nenadmašnu praktičnost korišćenja interaktivne digitalne televizije.

Jedna od sjajnih karakteristika IPTV set-top box-a je sposobnost da pretvori bilo koji video format ulaznog signala u stabilno prenosenu sliku na ekran televizora. Uređaj podržava video visoke rezolucije (Full HD 1080) I sve moderne kodeke kao i sve tipove filmskih prevoda.

Sadržaj IPTV STB MAG 250

1. MAG 250 MICRO – media player

2. Daljinski upravljač

3. Priključak za struju

4. AV kabal (3.5 mm minijack od risivera i 3xRCA-COMPOSITE prema TV-u)

5. MAG 250 MICRO – Quick Start Guide – kom 1

 

Izgled / portovi

 

Set-top box MAG-250  opremljen je sa dva USB konektora koji omogućavaju dodatne usluge povezivanje Wi-Fi adaptera za spajanje na Internet “bežično”, bez Ethernet-a, gledanje digitalnog sadržaja iz kamere, fotoaparata (video i / ili fotografija) ili drugih medijskih uređaja, kao i snimanje na razne vrste prenosivih (externih) memorija. Takođe tu je optički audio izlaz S / PDIF i HDMI 1.3 input.

 

 

Daljinski upravljac

 

Multifunkcionalni daljinski upravljač zahteva 2 baterije tipa AA. Posle ubacivanja baterija u daljinski upravljač pritiskom na dugme STB, Vaš daljinski upravljač je spreman za korišćenje.

 

 

Povezivanje IPTV STB-a MAG 250

Kad se IPTV STB poveže sa strujnim adapterom (dobija se u pakovanju) treba da se poveže sa ruterom (internet veza) i televizorom.

Povezivanje IPTV set-top box-a sa Vašim televizorom je uz pomoć A/V kabla (dobija se u pakovanju) ili  HDMI kabla (u zavisnosti od vrste televizora i da li posedujete HDMI kabal).

Obezbedjivanje internet veze sa IPTV STB uredjajem je isključivo preko rutera koji posedujete ili ste dobili na korišćenje uz paket Exe Net usluga. Veza izmedju rutera i IPTV STB uredjaja se moze ostvariti na 2 načina (u zavisnosti šta posedujete od opreme): LAN (UTP) kablom (žično) ili WIFI USB adapterom (bežično). Lan kabal i wifi usb adapter se ne dobijaju u IPTV STB paketu.

IPTV STB uredjaj se isporučuje Korisniku  već podešen i funkcioniše isključivo u Exe Net mreži.

NAPOMENA

Uz paket IPTV STB-a se ne dobija: HDMI kabal, LAN kabal, WIFI adapter.

 

 

Multifunkcionalnost

Set-top box MAG 250 zadovoljava sve moderne zahteve za multimedijalne uređaje, uključujući i podršku za video streaming, video na zahtev, reprodukciju digitalnih kanala u visokom kvalitetu, pristup YouTube-u, kao i Internet pretraživač. Priključenjem eksternog hard diska dobijate odličan media player.

 

TV

Gledajte preko 150 digitalnih TV kanala na vašem televizoru (stare ili nove generacije) sa SET-TOP BOX MAG 250 uređajem poslednje generacije.

Za gledanje TV kanala na starim CRT televizorima je obezbeđen A/V kabal u IPTV SET-TOP BOX paketu. Za bolji kvalitet slike i povezivanje IPTV SET-TOP BOX uređaja sa novom generacijom televizora (LCD/LED/PLAZMA) potrebno je dodatno obezbediti HDMI kabal (nije obezbedjen u IPTV SET-TOP BOX paketu).

Uzivajte u izboru preko 150 domaćih i inostranih TV kanala: informativni, sportski, muzicki, zabavni, filmski, dečiji kao i kanali za odrasle.