Fiber to the home (FTTH) - Optika do vašeg stana / kuće!

Fiber optički priključak za fizička lica

FIBER OPTIČKI GPON PRIKLJUČAK ZA FIZIČKA LICA
2 MESECA GRATIS AKCIJA!

AKCIJA za NIŠ, priključite se odmah!

Besplatan internet i TV priključak za Fizička Lica preko Exe Net OPTIČKE GPON Infrastrukture


2 MESECA GRATIS OPTIČKOG (Fiber) INTERNETA I TELEVIZIJE (preko 170 kanala: HD kanali, Filmski, Sportski, Erotski 18+, Muzički itd.)!!!
AKCIJA važi do  22. decembra 2018.  
– Iskoristite priliku i PRIJAVITE SE ODMAH preko ove stranice! Svi novi korisnici koji se prijave do 22. decembra 2018. moći će da iskoriste period od 2 meseca GRATIS Internet i TV usluga!

Akcija važi za nove korisnike i za korisnike Exe Neta bez ugovorne obaveze. Za postojeće korisnike Exe Neta sa ugovornom obavezom, pripremili smo posebne povoljnosti, informišite se preko Call Centra: 018/41-55-555!

Exe Net jedini u ovom delu Srbije ima uslugu Optičkog Interneta i Televizije (FTTH – optika do kuće/fiber to the home)

U trenutku pisanja ove ponude Exe Net je JEDINI FTTH provajder u ovom delu Srbije tj. van Beograda. FTTH ili objedinjena usluga Interneta i Televizije korišćenjem optičkih kablova i vlakana do stana/kuće korisnika je NAJSAVRŠENIJInačin dostave internet i TV signala do korisnika. Prednosti: ne postoje ometanja signala, brzina od/ka internetu je neograničena u tehnološkom smislu, mogućnost neograničenog povećavanja brzine interneta bez promena cena, slika je kristalno čista, mogućnost koriščenja velikog broja HD kanala, itd.

Razlika između nas i ostalih kablovskih provajdera

Za razliku od drugih Internet i TV kablovskih operatera, mi ne koristimo koaksijalni kabl i kablovske modeme za infrastrukturu, posebno zbog ograničenja koje ove metode nameću. Ograničenje je kašnjenje između korisnika i servera provajdera kao i smetnje . Takođe je ograničen i ukupan protok koji ovakav kabl moze da propusti. Problem se javlja i kod kvaliteta internet signala posebno zbog toga što kroz ovaj kabl prolaze TV signali i zato nastaju ometanja u radu na internetu.

Odlika naše mreže je izuzetno mali ping/latencija od svega 0-1ms što je idealno za Gaming i audio video razgovore preko interneta. Laički nazvano latencija je kašnjenje između korisnika i servera provajdera. Poređenja radi kod ADSL-a ovo kašnjenje je dosta veće od 25-80ms, a kod klasičnih kablovskih provajdera od 20-45ms. Kod nas je 0 ili 1ms što predstavlja prednost od 20 do 80 puta.
Naša prednost

Zato Exe Net koristi optičke kablove kapaciteta od 1000Mbit/sec do 10000Mbit/sec (10Gbit/sec), na ovaj način ne može doći do kašnjenja i ometanja internet signala i Vaša veza sa našim serverom je zagarantovana i stabilna. Kvalitet TV slike je isti onakav kakav je kod nas u stanici, jer na optički kabl ne utiču spoljni faktori kao kod koaksijalnog. Pošto kroz optički kabal prolazi svetlost i unutar kabla nema strujnih provodnika, preko naše mreže ne može doći do oštećenja kompjutera, televizora i ostalih uređaja u stanu/kući.

Važi isključivo za Niš! Exe Net je jedini provajder optičkog interneta i televizije u ovom delu Srbije!

Iskoristite akciju Exe Net-a i priključite se na internet potpuno besplatno bez troškova i kupovine opreme. Uz Exe Net optički internet UVEK dobijate:

– Veliku Brzinu od/ka internetu
– Pouzdanost
– Kvalitet
– Mogućnost gledanja Televizije u vrhunskom kvalitetu i visokim HD rezolucijama

Ukoliko želite da se priključite na Exe FIBER OPTIČKU GPON mrežu popunite formular na ovoj stranici!

Prednosti:

 • Prednost tehnologije nad postojećim vrstama pristupa internetu
 • Mogućnost prenosa velikih količina podataka
 • Niska latencija
 • Paketi sa velikim uploadom
 • Nema filtriranja portova
 • Najniža cena paketa
 • Garantovan kvalitet usluge
 • Mogućnost korišćenja više nezavisnih internet paketa preko jednog priključka
 • Perfektan kvalitet slike
 • Preko 170 kanala (HD kanali, Filmski, Sportski, Erotski 18+, Muzički itd.) bez doplate
 • Gledanje na više TV-a u okviru stana/kuće

Uslovi:

 • Potpisivanje ugovora na 12 ili 24 meseci
 • Minimalni paket koji morate koristiti mesečno je Exe Fiber Home 1 100/35 Mbps
 • Postojanje tehničkih mogućnosti